Open
  • ул. 1 број 105 А Петровец, 1000 Скопје
  • 24/7 дежурна служба. Без гужви и чекање.

Број 1 Болница

во Македонија и на Балканот

Европски стандарди

Квалификуван кадар

Прегледај резултати онлајн

Задоволни пациенти
Информации на : +389 (0)2 5110 115

Нашиот тим

Нашиот тим

Нашиот тим на доктори

Здравствениот преглед е најважниот сегмент во третирање на болестите на човекот. Квалитетниот здравствен третман зависи првенствено од правилна идентификација и дијагностицирање на здравствениот проблем. А за правилно дијагностицирање на болеста неопходно е  долгогодишно искуство во полето на медицината. СИТЕ наши ДОКТОРИ се висококвалификувани и искусни професионалци,  ЕКСПЕРТИ во својата област кои секогаш работат во ТИМ со цел да Ви го обезбедат најефикасниот можен третман.
doctor-1228629_1920

Пронајди доктор и закажи термин

Пронајдете доктор и закажете термин!

Дознајте повеќе за тимот

Нашите Доктори се главните мотори на оваа установа кои се поттикнати од желбата за хуманост,  љубов кон работата и придонес кон зачувување и подобрување на здравјето на пациентите. Тимот на експерти во Еуроиталиа Општа болница Ви е на комплетно располагање со цел да ги исполни Вашите очекувања и воедно да најде решение за Вашите здравствени проблеми во најкус можен рок.

Hi, How Can We Help You?