Open
  • ул. 1 број 105 А Петровец, 1000 Скопје
  • 24/7 дежурна служба. Без гужви и чекање.

Број 1 Болница

во Македонија и на Балканот

Европски стандарди

Квалификуван кадар

Прегледај резултати онлајн

Задоволни пациенти
Информации на : +389 (0)2 5110 115

Контакт

Book a Complimentary Appointment by Visiting or calling Us!

Контакт

Сакате да закажете термин?

24/7 дежурна служба. Без гужви и чекање.

+389 (0)2 5110 115

Имате било какво прашање или сакате да закажете термин? Јавете се веднаш!

Понеделник - Петок 08:00 – 18:00 Сабота 08:30 – 13:30

Работно време за закажување термини

contact@euroitalia.mk

Испратете е-маил!

Ул.1 бр.105 А Петровец

Скопје

Следете не’

Испратете порака

Сите полиња означени со * се задолжителни.

Еуроиталиа Општа Болница е седумкатна структура која пркоси над сите градби во оваа зона на градот па и пошироко и едноставно е невозможно, а да не ја забележите!

Постојат повеќе начини да ја достигнете нашата локација, но Ваше е да одлучите како повеќе Ви одговара!

Превоз со автобус

Автобуски линии со кои е поврзана нашата болница се 52, 53, 68. Овие линии секојдневно поаѓаат од Транспортен центар (Централна Железничка Станица) и Ве оставаат на автобуската постројка која е на 20м оддалеченост од самата болница.

Превоз со автомобил

Oд центарот на градот продолжувате кон автопатот ”Пријателство” и се исклучувате кон Атина/Велес по автопатот Е-75. Веднаш по патарината за излез од градот се исклучувате десно од автопатот и продолжувате кон општина Петровец. Следете жолт сообраќајен патоказ за исклучување кон “Петровец”. По свртувањето продолжете право па повторно десно и веќе ќе бидете на чекор од нашата структура.

Од Аеродромот

Се приклучувате на автопатот ”Пријателство” кон Скопје. Откако ќе ја преминете патарината за влез во градот се исклучувате десно од автопатот и продолжувате кон ”Петровец“.

Hi, How Can We Help You?