Open
 • ул. 1 број 105 А Петровец, 1000 Скопје
 • 24/7 дежурна служба. Без гужви и чекање.

Број 1 Болница

во Македонија и на Балканот

Европски стандарди

Квалификуван кадар

Прегледај резултати онлајн

Задоволни пациенти
Информации на : +389 (0)2 5110 115

Резултати

Резултати

Вашите резултати се строго доверлива информација и само надлежен доктор специјалист е авторизиран истите да ги толкува и соопштува!

Административниот персонал кој работи на приемниот пулт не е авторизиран истите да ги соопштува и затоа Ве молиме почитувајте го и Вие овој протокол.

Општа Болница Еуроиталиа нуди можност за оставање на примероци за анализа. Доколку за Вас тоа е поедноставно ( истите да ги земете од дома), со цел правилно зимање (да се исклучи можност за контаминација ) Ве молиме разгледајте ги информативните ливчиња – упатства за правилно зимање примероци, достапни на нашиот сајт или директно контактирајте ги нашите оператори на истите долунаведени броеви.

Откако уредно ќе ги доставите на приемниот пулт, по анализите, за резултатите ќе бидете благовремено известени од страна на административниот персонал на Приемниот пулт.

 • Телефон за контакт: 00389 2-5116-005 / 00389 2-5110-115/ 00389 2-5116-006
 • На Ваше барање Резултатите од лабораториските испитувања може да ги добиете и по пат на e-mail.
 • Нашите оператори навремено ќе Ве известат штом истите ќе бидат готови!
 • Инфо-ливчиња за правилно земање на примероци за анализа. Повеќе информации за процедурата можете да најдете на следниот линк: Биохемија.

Кои се чекорите од прием до резултат во Општа болница Еуроиталиа?

 • Закажувате термин ( преку телефон или онлајн )
 • Пристигнувате неколку минути пред самиот преглед
 • Се пријавувате на Приемниот пулт со документ за идентификација
 • Медицинска сестра Ве спроведува до точниот оддел и ординација на доктор
 • Доктор специјалист го извршува прегледот или снимањето
 • Ќе бидете замолени да почекате неколку минути во чекалната додека се обработуваат податоците
 • Доктор специјалист Ви ги соопштува лично резултатите и Ви препишува соодветна терапија
 • Резултатите или медицинските наоди во оригинал ги подигате од Приемниот пулт каде воедно Ви наплаќаме за извршените здравствени услуги

Резултати од лабораторија

За подигнувањето на Вашите резултати по Лабораторија ќе бидете навремено информирани по телефонски пат од страна на нашите оператори! Дознајте повеќе за другите достапни начини на подигање на резултати од лабораториски испитувања на следниов линк: Биохемија и Микробиологија

Резултати од специјалистички прегледи

Откако ќе завршите со прегледите, нашите специјалисти ќе Ве повикаат за да лично Ви ги толкуваат резултатите, но воедно и да Ви препишат соодветен третман и терапија! Резултатите се строго доверлива информација и само надлежниот доктор е авторизиран истите да ги соопштува!

Hi, How Can We Help You?