Open
  • ул. 1 број 105 А Петровец, 1000 Скопје
  • 24/7 дежурна служба. Без гужви и чекање.

Број 1 Болница

во Македонија и на Балканот

Европски стандарди

Квалификуван кадар

Прегледај резултати онлајн

Задоволни пациенти
Информации на : +389 (0)2 5110 115

Спонтана кандидатура

Спонтана кандидатура

Еуроиталиа Општа Болница е секогаш во потрага по валидни кандидати!
Со цел да го поттикне својот развој, Општа Болница Еуроиталиа е во континуирана потрага по кандидати кои на проактивен начин ќе допринесат за идниот успех на нашата здравствена установа. Во потрага сме по исклучително мотивирани профили на кандидати, кои се длабински предводени од духот на тимската работа и кои пред се – умеат да ги интегрираат нашите професионални предизвици како свои лични предизвици!

Доколку сметате дека токму Вие сте профил кој што ни е потребен и со кој би можеле да оствариме добра соработка и комуникација, Ве молиме испратете ја Вашата Кратка Биогафија ( CV ) и Мотивационо писмо на следната e-mail адреса: contact@euroitalia.mk или преку формата подолу.

Форма за аплицирање

Сите полиња означени со * се задолжителни.

Во потрага сме по вистински хумани професионалци кои би сакале да остварат долгорочна кариера и напредок во својата област на дејствување во една пријатна работна атмосфера во која владее европска култура на однесување.

Бидете дел од нашиот ТИМ!

Напомена

  • Кандидатите кои имаат солидно познавање на италијанскиот јазик пожелно е својата Кратка Биографија и Мотивационо писмо – да ни ги испратат во две верзии ( италијанска и македонска )
  • Кратките Биографии ( CV ) кои не содржат фотографија и датум на раѓање нема да бидат разгледувани!
  • Вашите лични податоци се строго доверлива информација и истите ќе бидат употребени исклучиво за целите на компанијата.
  • Општа Болница Еуроиталиа го задржува ексклузивното право да ги повика на краток разговор (интервју) само кандидатите селектирани во потесен круг
Hi, How Can We Help You?