Open
 • ул. 1 број 105 А Петровец, 1000 Скопје
 • 24/7 дежурна служба. Без гужви и чекање.

Број 1 Болница

во Македонија и на Балканот

Европски стандарди

Квалификуван кадар

Прегледај резултати онлајн

Задоволни пациенти
Информации на : +389 (0)2 5110 115

Сместувачки капацитети

Сместувачки капацитети

Еуроиталиа Општа Болница располага со 80 легла пропорционално распределени по различни одделенија.
Болничката соба е просторија во која пациентите го поминуваат целото време во текот на нивниот престој во нашата установа. Токму поради тоа собите располагаат со високо квалитетна опрема потребна за задоволување на сечија потреба.
 • Сите соби располагаат со 24 часовна дежурна нега од искусен и соодветно обучен медицински тим посветен на пациентите и централизиран систем за повикување на сестра со клик на копче.
 • Општа болница Еуроиталиа располага со бесплатен Wi-Fi Интернет.
 • Сите соби располагаат со ТВ со кабелска телевизија.
 • Собите се климатизирани со централизиран систем на ладење и греење DAIKIN, кој овозможува идеални услови за време на Вашиот престој.

Може да изберете од четирите типа на болничка соба:

Болничка соба тип 1 апартманско сместување:

 • 2 болнички кревети (од кои вториот е секогаш слободен)
 • софа за одморање
 • болничко шкафче
 • телевизор
 • гардеробер со лизгачки врати во кои може да ги оставите вашите лични предмети
 • маса за јадење
 • простран тоалет со вклучено биде, туш кабина и умивалник

Болничката соба тип 1 е апартманско сместување во кое комфорот и мирот ќе Ви бидат загарантирани и тоа пред се поради удобноста, просторноста и приватноста која е достапна исклучиво за Вас и Вашето најблиско семејство!

Болничка соба тип 2:

 • 2 болнички кревета
 • болничко шкафче
 • телевизор
 • гардеробер со лизгачки врати во кои може да ги оставите вашите лични предмети
 • маса за јадење
 • простран тоалет со вклучено биде, туш кабина и умивалник

Болничка соба тип 3:

 • 4 болнички кревети
 • болничко шкафче
 • гардеробер со лизгачки врати во кои може да ги оставите вашите лични предмети
 • маса за јадење
 • простран тоалет со вклучена туш кабина и умивалник
 • некои од собите поседуваат и два тоалета со достапни биде, туш кабина и умивалник

Болничка соба тип 4:

 • 6 болнички кревети
 • болничко шкафче
 • гардеробер со лизгачки врати во кој може да ги оставите вашите лични предмети
 • маса за јадење
 • простран тоалет со вклучено биде, туш кабина и умивалник
 • некои од собите поседуваат и два тоалета со достапни биде, туш кабина и умивалник
Hi, How Can We Help You?