Open
  • ул. 1 број 105 А Петровец, 1000 Скопје
  • 24/7 дежурна служба. Без гужви и чекање.

Број 1 Болница

во Македонија и на Балканот

Европски стандарди

Квалификуван кадар

Прегледај резултати онлајн

Задоволни пациенти
Информации на : +389 (0)2 5110 115

Свечено осветување

Свечено Осветување ( 20 Август 2018 ) Поглаварот на македонската Православна црква и Охридската Архиепископија , неговата Светост г-дин, г-дин Стефан на ден понеделник 20 Август 2018 заедно со свештеници и други црковни припадници ја проследи Светата Литургија осветувајќи го целосно здравствениот приватен комплекс Еуроиталиа во Петровец. На настанот присуствуваа видни личности од македонското општество, реномирани доктори и професори, градоначалникот на Општина Петровец и многубројни граѓани коишто изразија голем интерес за здравствената структура која во иднина се очекува да стане европски здравствен центар во кој квалитетот на здравствените услуги е гарантиран за сите граѓани на Македонија и пошироко.

Hi, How Can We Help You?