Open
  • ул. 1 број 105 А Петровец, 1000 Скопје
  • 24/7 дежурна служба. Без гужви и чекање.

Број 1 Болница

во Македонија и на Балканот

Европски стандарди

Квалификуван кадар

Прегледај резултати онлајн

Задоволни пациенти
Информации на : +389 (0)2 5110 115

Пракса и волонтирање

Пракса и волонтирање

Иднината останува на младите и затоа Еуроиталиа Општа Болница е вистински поборник младиот човек да има можност да биде директно инволвиран во практичниот сегмент на својата идна професија.

Еден од клучните моменти во нашите животи е волонтирањето кое со сигурност ќе роди плод во Вашето понатамошно образование, искуство и кариера.

Во Општа Болница Еуроиталиа на младите им нудиме практична работа и можност за волонтирање во комплетно нова европска и мотивирачка атмосфера.

 

Зошто да станеш наш практикант!

  • Пракса со врвни специјалисти
  • Стекнување искуство и знаење од непроценлива вредност
  • Динамична работна атмосфера
  • Одлична тимска работа
  • Европски услови за работа
1. Се пријавувате
2. Се докажувате
3. Ве вработуваме

Доколку сте спремни да инвестирате во самите себе си, и да се стекнете со квалитетно искуство и знаење, Ве повикуваме да аплицирате за практична работа во нашата болница, работа која понатаму би можела да прерасне и во вистинско вработување!

Бидете дел од нашиот ТИМ!

Пријава за пракса или волонтирање

Сите полиња означени со * се задолжителни.

Hi, How Can We Help You?