Open
  • ул. 1 број 105 А Петровец, 1000 Скопје
  • 24/7 дежурна служба. Без гужви и чекање.

Број 1 Болница

во Македонија и на Балканот

Европски стандарди

Квалификуван кадар

Прегледај резултати онлајн

Задоволни пациенти
Информации на : +389 (0)2 5110 115

ОРЛ

ОРЛ

Наскоро!

За Општа Болница Еуроиталиа добробитот на клиентите е на прво место – па затоа напорно работиме да зачекориме во сите сфери на здравствениот систем. Како здравствена установа која е во постојан раст и развој, имаме за цел да ги отвориме нашите врати и кон други бранши од медицината, да зачекориме во сите сфери на здравствениот систем според европски критериуми за да понудиме целосна здравствена заштита достапна на едно место.

Hi, How Can We Help You?