Open
  • ул. 1 број 105 А Петровец, 1000 Скопје
  • 24/7 дежурна служба. Без гужви и чекање.

Број 1 Болница

во Македонија и на Балканот

Европски стандарди

Квалификуван кадар

Прегледај резултати онлајн

Задоволни пациенти
Информации на : +389 (0)2 5110 115

Новости и настани

Новости и настани

Со искрена благодарност за Вашата доверба и досегашна сораб...
Свечено Отварање ( 28 Ноември 2018 ) Во Среда, на ден 28 Ноември 2018...
Hi, How Can We Help You?