Open
  • ул. 1 број 105 А Петровец, 1000 Скопје
  • 24/7 дежурна служба. Без гужви и чекање.

Број 1 Болница

во Македонија и на Балканот

Европски стандарди

Квалификуван кадар

Прегледај резултати онлајн

Задоволни пациенти
Информации на : +389 (0)2 5110 115

Начин на плаќање

Начин на плаќање

Плаќањето на здравствените услуги се врши на приемниот пулт, откако ќе завршите со сите услуги во болницата.

За хоспитализираните пациенти во болничкиот стационар првичниот список на извршени здравствени услуги возможно е да биде проширен во зависност од пост оперативното лекување и терапија на самиот пациент. Секако, нашите доктори ќе бидат во постојан контакт и договор со Вас и ќе Ве известат за секој чекор во лекувањето и за цената на истото.

Плаќањето може да го извршите во готово или со платежна картичка.

Кога зборуваме за плаќањето со картичка, ги прифаќаме сите платежни картички на банките во Република Македонија.

За секој новитет во врска со начините на плаќање ќе бидете директно информирани на Приемниот пулт или онлајн на нашата официјална веб страна во отсекот Новости и настани

Еуроиталиа Општа болница е општа болница во која цената на услугите по утведениот Ценовник е законски пресметана во македонски денари. Доколку имате парични средства во некоја друга валута, Ве молиме истите да ги промените во македонски денари пред Вашето пристигнување во болницата, бидејќи плаќањето во други странски валути не е дозволено.

Hi, How Can We Help You?