Open
  • ул. 1 број 105 А Петровец, 1000 Скопје
  • 24/7 дежурна служба. Без гужви и чекање.

Број 1 Болница

во Македонија и на Балканот

Европски стандарди

Квалификуван кадар

Прегледај резултати онлајн

Задоволни пациенти
Информации на : +389 (0)2 5110 115

Вашето мислење

Вашето мислење

Вашето мислење за нас и нашите услуги е клучот на нашиот успех!

Секој Ваш совет, забелешка, комплимент или коментар – претставува огромен поттик да се подобриме и да го прилагодиме најсоодветно нашето дејствување кон Вашите потреби.

Бидејќи сме здравствена установа која, пред се’ има за цел да ги задоволи своите клиенти, исклучиво го цениме Вашиот повратен одговор ( feedback ) кој ни овозможува да станеме се’ подобри во нашето работење, а Вие се’ позадоволни од услугите кои ги нудиме!

 

Нашите задоволни пациенти се нашата мотивација да бидеме најдобри!

Вашето мислење е клуч на нашиот успех!

Сите полиња означени со * се задолжителни.

Прашалникот е од анонимен карактер и Вашите одговори служат само за подобрување на условите за работа на Општа Болница Еуроиталиа.

Hi, How Can We Help You?