Open
  • ул. 1 број 105 А Петровец, 1000 Скопје
  • 24/7 дежурна служба. Без гужви и чекање.

Број 1 Болница

во Македонија и на Балканот

Европски стандарди

Квалификуван кадар

Прегледај резултати онлајн

Задоволни пациенти
Информации на : +389 (0)2 5110 115

Болничка исхрана

Болничка исхрана

Еуроиталиа Општа Болница – располага со сопствена болничка кујна специјализирана за потребите на згрижените болнички пациенти.
Храната се подготвува од квалитетни намирници и во контролирани и безбедни услови  и  соодветствува со потребите на пациентите. За пациентите од болничкиот стационар – секојдневно се изготвува соодветна програма за исхрана – во сооднос со нивната  моментална дијагноза и лекување.
Доколку сте алергични на одреден вид на храна задолжително известете го Вашиот доктор – се со цел да може да се изготви специфична програма за исхрана само за Вас, секогаш во сооднос со Вашата моментална дијагноза и лекување!
Hi, How Can We Help You?