Open
  • ул. 1 број 105 А Петровец, 1000 Скопје
  • 24/7 дежурна служба. Без гужви и чекање.

Број 1 Болница

во Македонија и на Балканот

Европски стандарди

Квалификуван кадар

Прегледај резултати онлајн

Задоволни пациенти
Информации на : +389 (0)2 5110 115

Блог

Блог

Тука сме да Ви понудиме корисни содржини подготвени само за Вас од страна на нашите врвни специјалисти!

Би можеле да прочитате што пишуваат нашите доктори на актуелни теми, да ги разгледате практичните совети на нашиот тим следејќи го нашиот Блог или секцијата World class.

Доколку Ве интересира посебно некоја тема, истата можете да ја предложите на нашите доктори на следниов е-маил контакт contact@euroitalia.mk со назнака За секција “World Class Euroitalia”.

Со искрена благодарност за Вашата доверба и досегашна сораб...
Свечено Отварање ( 28 Ноември 2018 ) Во Среда, на ден 28 Ноември 2018...
Hi, How Can We Help You?