Open
  • ул. 1 број 105 А Петровец, 1000 Скопје
  • 24/7 дежурна служба. Без гужви и чекање.

Број 1 Болница

во Македонија и на Балканот

Европски стандарди

Квалификуван кадар

Прегледај резултати онлајн

Задоволни пациенти
Информации на : +389 (0)2 5110 115

Среќни Празници !

Со искрена благодарност за Вашата доверба и досегашна соработка, Ви посакуваме Среќни празници, со желба за многу здравје, успех и радост во Новата 2019!

Hi, How Can We Help You?