Open
  • ул. 1 број 105 А Петровец, 1000 Скопје
  • 24/7 дежурна служба. Без гужви и чекање.

Број 1 Болница

во Македонија и на Балканот

Европски стандарди

Квалификуван кадар

Прегледај резултати онлајн

Задоволни пациенти
Информации на : +389 (0)2 5110 115

Локација и паркинг

Локација и паркинг

Како наједноставно да дојдете до нашата болница?

Еуроиталиа Општа Болница е седумкатна структура која пркоси над сите градби во оваа зона на градот па и пошироко и едноставно е невозможно, а да не ја забележите ! Нашата локација и пред се поврзаноста со автопатот “ Пријателство ” е проектно стратешки избор со цел да го прескокнеме градскиот метеж кој секогаш е неизбежен и присутен во централното градско подрачје. Движејќи се по автопатот – во просек потребни Ви се 15 минути !

Постојат повеќе начини да ја достигнете нашата локација, но Ваше е да одлучите како повеќе Ви одговара!

  • Болницата е лоцирана надвор од градскиот метеж во Општина Петровец.
  • Се наоѓаме на Адреса: Улица 1 бр.105 А , Петровец – Скопје

Располагаме со сопствен бесплатен паркинг простор каде што можете да го оставите Вашето возило. Централен внатрешен паркинг пред главниот влез во здравствената структура и спореден паркинг простор од страна на надворешниот дел на Ресторанот и барот.

Доколку имате било какво прашање или потребна Ви е помош, слободно прашајте ги нашите оператори, тие со задоволство ќе Ви одговорат на сите прашања!

Слободно контактирајте не’ на следниве телефонски броеви:

00389 2-5116-005 / 00389 2-5110-115/ 00389 2-5116-006

Превоз со автобус

Автобуски линии со кои е поврзана нашата болница се 52, 53, 68. Овие линии секојдневно поаѓаат од Транспортен центар (Централна Железничка Станица) и Ве оставаат на автобуската постројка која е на 20м оддалеченост од самата болница.

Превоз со автомобил

Oд центарот на градот продолжувате кон автопатот ”Пријателство” и се исклучувате кон Атина/Велес по автопатот Е-75. Веднаш по патарината за излез од градот се исклучувате десно од автопатот и продолжувате кон општина Петровец. Следете жолт сообраќајен патоказ за исклучување кон “Петровец”. По свртувањето продолжете право па повторно десно и веќе ќе бидете на чекор од нашата структура.

Oд Аеродромот

Се приклучувате на автопатот “Пријателство” кон Скопје. Откако ќе ја преминете патарината за влез во градот се исклучувате десно од автопатот и продолжувате кон “Петровец”.

Hi, How Can We Help You?