наши услуги

Дел од нашите услуги кои во моментов ги нудиме

Проблем со срце

Мозочни проблеми

Проблеми со колено

Проблеми со коски

MR Signa Voyager

МРИ – МАГНЕТНА РЕЗОНАНЦИЈА

Магнетна резонанца е неинвазивна, прецизна, и доверлива радиолошка метода која дава прецизен увид на ткивата и органите. Безболна потполно сигурна и не вклучува изложенот на јонизирачко зрачење. Со помош на МР се добива целосен анатомски облик на органите, па лесно и прецизно може да се забележат било какви промени, точно да се воочат и да се идентификуваат. МР е незаменлив дел од современата медицинска дијагностика. Нашата болница го користи апаратот од реномираниот американски производител на медицинска технологија General Еlectronics. MR Signa Voyager е дизајниран да ја максимизира продуктивноста и работниот тек додека дава извонреден клинички потенцијал и исклучителна удобност на пациентот.

CT Оptima 660 128 multi slices

КТ – КОМПЈУТЕРИЗИРАНА ТОМОГРАФИЈА

Компјутеризираната томографија претставува современа неинвазивна прецизна дијагностичка процедура која користи јонизирачко зрачење, со што се добиваат 3Д слики од различни регии на човековото тело со помала доза на зрачење што ја прима пациентот. Во нашата болница имаме CT Оptima 660 128 multi slices од американскиот производител на медицинска технологија General Еlectronics, кај што пациентот ја има најголемата безбедност, удобност и брзина на преглед.

Optima IGS 330

Optima IGS 330

Brivo DRF

Brivo DRF

GE Lunar Prodigy Series

GE Lunar Prodigy Series

Senographe Crystal

Senographe Crystal

ge voluson e6

GE Voluson E6

GE Vivid 7

GE Vivid 7

Ecolab Terason T3000

Ecolab Terason T3000

нашиот тим

Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled

member-1

Dr. M. Weiner, M.D.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s,

Dr. Danielle, M.D.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s,

member-2
member-3

Dr. Caitlin, M.D.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s,

Dr. Joseph, M.D.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s,

member-4
member-5

Dr. Michael, M.D.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s,

Dr. Hasina, M.D.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s,

member-5

контакт

контакт информации

  • Понеделник - Петок: 8:00 AM до 16:00 PM
  • Петровец, Скопје, Македонија
  • Телефон: (02) 5110115
  • Email: info@euroitalia.mk

оставете порака

Euroitalia Hospital
2019 COPYRIGHT © ALL RIGHTS RESERVED EuroItalia